Tilstandsrapporter mm.

Hos CALCON har vi udført tilstandsrapporter siden 1987, efter eget koncept, allerede inden de officielle tilstandsrapporter blev indført (Huseftersynsordningen) i efteråret 1995. Siden 1996 har CALCON været beskikket byggesagkyndig. Med mere end 30 års erfaring indenfor tilstandsrapporter er CALCON derfor også en af de førende på området.

Vores erfaring er også din sikkerhed. Ved gennemgang af bygninger ved vi altid hvor vi skal kigge, uanset årgangen på dit hus. Desuden ved vi hvad der sker med konstruktioner når de ombygges, ændres delvist eller fejl-udføres. Så uanset om dit hus er fra 1962 eller 2014, ved CALCON hvor de typiske skavanker skal findes – og ikke mindst, hvad du som køber eller ejer skal være opmærksom på både ved køb og salg.

Små- og en-familiehuse:

Vi sætter stor ære i, at vi aldrig har været involveret i en juridisk tvist. I de 30 år vi har udarbejdet tilstandsrapporter, har ingen af sagerne vist sig at være forkerte. Det er også din sikkerhed for, at vi finder selv de mindste fejl, der kan få konsekvenser for dig.

Vi bruger den tid der skal til ude på stedet for at kunne udarbejde en så retvisende rapport som muligt, således både til gavn for køber og for sælger.

Større ejendomme, etagebyggeri og erhverv:

Vi udfører tilstandsrapporter på alle størrelser af ejendomme. Større ejendomme der ligger udover Huseftersynsordningens regler er ingen udfordring for CALCON. Ejendomme der ikke er omfattet de gældende regler på området, vurderes efter vores eget koncept og indeholder altid en udførlig skriftlig rapport samt fotodokumentation på alle forhold og eventuelle skader.

Ønskes det, kan vi også beskrive udbedringsforslag til de forskellige punkter og beregne anslåede priser for udbedring af de pågældende skader. Ved større ejendomme skal der indhentes særskilt tilbud på gennemgang, dette kan gøres ved at udfylde vores kontaktformular.

Førsynsrapporter:

Nogle hussælgere er nervøse for om der er for meget i vejen med deres huse, inden der bliver udarbejdet en tilstandsrapport. Især K2´ere og K3´ere i rapporten, kan for mange husejere være en ægte gyser.

Det kan vi råd bod på hos CALCON ved at udføre en Førsynsrapport, inden den endelige tilstandsrapport bliver udført. Det kan spare dig for chokket og er både billigere og hurtige at gennemføre end en komplet tilstandsrapport. Vi gennemgår huset på samme måde som når der udføres en gennemgang af huset. Alle forhold dokumenteres på en liste evt. med tilhørende fotos.

Således kan du vælge at udbedre alle forholdene, eller udvælge de værste skader, inden huset skal sælges. På den måde opnår du en tilstandsrapport, hvor der er langt færre punkter/ bemærkninger. Det hæver værdien og gør din ejendom meget mere salgsbar.

Skal vi gennemgå dit hus eller skal vi se om der er skjulte fejl på dit drømmehus? Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontakt os

Hent vores prisliste på tilstandsrapport, vedligeholdelsesplan og udbudsbeskrivelser

 

CALCON 

Consulting ApS
Højdevej 6, 2750 Ballerup
CVR: 28663412

Kontakt

Telefon: 40 73 86 19
Mail: kontakt@calcon.dk

Skal du flytte?
Ejerskiftehjælpen, en del af Calcon, tilbyder som de første i Danmark uvildig og kompetent rådgivning til
private boligejere i ejerskiftesager.