Den helt rigtige byggerådgivning

Med mange års erfaring og en solid faglig baggrund kan vi sikre dig den helt rigtige byggerådgivning.

Vi har en bred kundekreds

Vores kundekreds dækker både over private, ejer- og andelsboligforeninger samt erhverv.

Mere end 10 års erfaring

Calcon Consulting ApS har mere end 10 års erfaring indenfor skader, og der er derfor de helt rigtige til at hjælpe dig.

Typehuse

Selvom du får bygget et typehus, kan det være en god idé med dit eget byggetilsyn. Når du får udført dit eget byggetilsyn at en uvildig part, slipper du for fejl og mangler på dit typehus.

Udførelse af byggetilsyn med nye typehuse foregår fra starten af støbearbejdet og til huset står færdigt. Vi tjekker bl.a. støbning, forankring, rummål, udsparinger, skævheder og andre fejl der kan koste dig dyrt i sidste ende, men vi tjekker også alt det andet, som finish, malerarbejde og fast inventar som køkken og bad.

Vi udfører som regel 10 byggetilsyn under opførelse af et almindeligt typehus. Er der tale om et mere kompliceret og arkitekttegnet hus kan det kræve flere tilsyn under byggeperioden.

Kontakt os her på siden, hvis vi skal hjælpe dig med at komme helt i mål. Vi har mere end 30 års erfaring og hjælper dig til overblik og overholdelse af budget, tidsplaner og lovgivning.

Info

Calcon Consulting ApS

Højdevej 6, 2750 Ballerup

CVR: 28663412

Kontakt

Telefon: 40 73 86 19

Mail: kontakt@calcon.dk

Forsikringsdækning?

Ejerskiftehjælpen, en del af Calcon, tilbyder som de første i Danmark uvildig og kompetent rådgivning til private boligejere i ejerskiftesager.

fin