Den helt rigtige byggerådgivning

Med mange års erfaring og en solid faglig baggrund kan vi sikre dig den helt rigtige byggerådgivning.

Vi har en bred kundekreds

Vores kundekreds dækker både over private, ejer- og andelsboligforeninger samt erhverv.

Mere end 10 års erfaring

Calcon Consulting ApS har mere end 10 års erfaring indenfor skader, og der er derfor de helt rigtige til at hjælpe dig.

Professionel køberrådgivning for private huskøbere

Undgå at drømmehuset bliver til et mareridt

Det er en stor beslutning at købe bolig. Det kan være svært at gennemskue, om drømmehuset har fejl og mangler, som ikke fremgår af tilstandsrapporten. Med CALCON som din køberrådgiver kan du være sikker på, at køb af drømmehuset ikke bliver til et mareridt.

Vi tilbyder køberrådgivning i blandt andet:

  • København

  • Ballerup

  • Roskilde

  • og hele Sjælland

Sådan kan vi potentielt spare dig for rigtig mange penge

Calcon Consulting finder ofte fejl, der ikke nævnes i tilstandsrapporten. Disse kaldes for ”småforhold” og er fejl, der ligger under bagelgrænsen. Det vil sige, at de koster under ca. 6-8.000 kr. at udbedre. Det er fejl, som der ikke kan drages ansvar for, og som din ejerskifteforsikring dermed heller ikke kan hjælpe dig med.

På godt gammeldansk; det er dig, der hænger på regningen. Med 8-10 af disse fejl kan det hurtigt blive en kedelig start på det, der skulle være drømmehuset.

Vores gennemgang er ofte med til at rokke ved salgsprisen, inden købsaftalen underskrives. På den måde kan du få råd til at udbedre de ”småforhold”, der kan blive bekostelige, hvis der er for mange af dem.

Alle huskøbere, uanset om det er førstegangskøbere eller erfarne boligejere, bør tage en byggerådgiver med på råd, så de ikke køber katten i sækken.

Vi tilbyder Danmarks (måske) bedste rådgivning

Hos CALCON udfører vi Danmarks, måske, bedste køberrådgivning for private, som står over for at skulle investere i fast ejendom. Vi har mere end 30 års erfaring med byggeteknisk gennemgang af ejendomme.

Vores mærkesag er grundighed, og når vi besigtiger boliger, finder vi ofte forhold, som de byggesagkyndige ikke har nævnt i tilstandsrapporten. Det resulterer i store besparelser for dig som huskøber, og du slipper samtidig for at ærgre dig, når først ejendommen er overtaget.

Vores køberrådgivning kan tilbydes som en mundtlig eller skriftlig gennemgang.

  • ​Ved en mundtlig gennemgang tager du selv en notesblok med og noterer alle de forhold, som vi finder
  • ​Ved en skriftlig gennemgang noterer vi alt og tager fotos af alle forhold/skader på stedet. Herefter modtager du en gennemarbejdet skriftlig rapport med fotodokumentation, som du kan benytte til at forhandle prisen på huset ned

Brug for køberrådgivning?

Du/I ringer eller skriver til CALCON. Vælg om der kun er behov for en mundtlig gennemgang på stedet eller der skal bruges en skriftlig gennemgang. Aftale om besigtigtelse på ejendommen aftales med ejendomsmægleren. Så skal vi nok gøre alt for at tilpasse os tidspunktet.  Mange Tilstandsrapporter er desværre fyldt med fejl og mangler. Vær sikker på din bolighandel og undgå at købe katten i sækken. Vælge en betryggende gennemgang af din kommende bolig sammen med CALCON.​

Vi tilbyder til enhver tid også byggerådgivning og byggetilsyn.

Hvad koster køberrådgivning?

Du kan finde en oversigt over vores priser på køberrådgivning herunder.

Du er også velkommen til at kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud.

Info

Calcon Consulting ApS

Højdevej 6, 2750 Ballerup

CVR: 28663412

Kontakt

Telefon: 40 73 86 19

Mail: kontakt@calcon.dk

Forsikringsdækning?

Ejerskiftehjælpen, en del af Calcon, tilbyder som de første i Danmark uvildig og kompetent rådgivning til private boligejere i ejerskiftesager.

fin