Køberrådgivning

Det er en stor beslutning at købe bolig. Det kan være svært at gennemskue om drømmehuset har fejl og mangler, som ikke fremgår af tilstandsrapporten. Med CALCON som køberrådgiver er du sikker på, at drømmehuset ikke bliver til et mareridt.

Vi finder ofte fejl der ikke nævnes i tilstandsrapporten. Disse kaldes ”småforhold” og er fejl der ligger under bagatelgrænsen, dvs. under ca. 6-8.000 kr. at udbedre. Det er fejl, som der ikke kan drages ansvar for og din ejerskifteforsikring kan heller ikke hjælpe dig.

På godt gammelt dansk; er det dig der hænger på regningen. Med 8-10 af disse fejl, kan det hurtigt blive en kedelig start, på det der skulle være drømmehuset.

Vores gennemgang er ofte med til at rokke ved salgsprisen, inden købsaftalen underskrives. Alle huskøbere, uanset om de er førstegangskøbere eller erfarne boligejere, bør tage en byggerådgiver med på råd, så de ikke køber katten i sækken.

CALCON udfører Danmarks, måske, bedste køberrådgivning for private, som står for at skulle investere i fast ejendom. Hos CALCON har vi en mere end 30 års erfaring, med byggeteknisk gennemgang af ejendomme.

Vores mærkesag er grundighed og når vi besigtiger boliger, finder vi ofte forhold som de byggesagkyndige ikke har nævnt i tilstandsrapporten. Det resulterer i store besparelser for dig som huskøber og du slipper samtidig for at ærgre dig, når først ejendommen er overtaget.

Køberrådgivning fra CALCON udføres enten som en mundtlig- eller skriftlig gennemgang.

Ved en mundtlig gennemgang tager I selv en notesblok med og noterer alle de forhold som vi finder. Ved en skriftlig gennemgang noterer vi alt og tager fotos af alle forhold/skader på stedet. Herefter modtager I en gennemarbejdet skriftlig rapport med fotodokumentation, som I kan benytte til at forhandle prisen på huset med.

Kontakt os her

Hent vores prisliste på køberrådgivning

 

CALCON 

Consulting ApS
Højdevej 6, 2750 Ballerup
CVR: 28663412

Kontakt

Telefon: 40 73 86 19
Mail: kontakt@calcon.dk

Skal du flytte?
Ejerskiftehjælpen, en del af Calcon, tilbyder som de første i Danmark uvildig og kompetent rådgivning til
private boligejere i ejerskiftesager.