Om- og tilbygning

I forbindelse med ombygning og tilbygning tilbyder CALCON tilsyn med byggeopgaven, gennemsyn af foreliggende tegninger og beskrivelser, aftaler m.v.

Vi finder ofte fejl og mangler i netop disse dele byggerierne og sparer vores kunder for mange tusinde kroner. Med CALCON er du også sikker på at dit byggeri ikke går i hårknude, pga. uenigheder mellem de forskellige leverandører og vi sikrer at dit budget ikke stikker af.

Vi sørger altid for at sammensætte vores byggetilsyn, så de passer til netop dit byggeri. Har du behov for hjælp? Udfyld kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig.

Derfor skal du vælge Calcon

 
Vi har mere end 20 års erfaring med bygge- og køberrådgivning, byggetilsyn og tilstandsrapporter. Vores mission er at sikre korrekt udført byggearbejde og at gøre arbejdet gennemsigtigt for vores kunder. Byggesjusk og forkert udførte rapporter kan resultere i økonomiske skader der kan være svære at overkomme. Med Calcon på din side er du sikker på, at dit byggeri altid lever op til gældende standarder og at du ikke møder ubehagelige overraskelser i forbindelse med dit byggeri eller huskøb.

Kontakt os

CALCON 

Consulting ApS
Højdevej 6, 2750 Ballerup
CVR: 28663412

Kontakt

Telefon: 40 73 86 19
Mail: kontakt@calcon.dk

Skal du flytte?
Ejerskiftehjælpen, en del af Calcon, tilbyder som de første i Danmark uvildig og kompetent rådgivning til
private boligejere i ejerskiftesager.