Forsikringsskader

CALCONs datterselskab, Ejerskiftehjælpen.dk, hjælper dig der allerede har mærket konsekvensen af forkert byggeri, fejl på dit nykøbte hus eller skader som ikke fremgik af tilstandsrapporten.

Hvad end det er fejl på et nyt byggeri eller fejl i et eksisterende hus, som er forsikringsberettiget kan Ejerskiftehjælpen.dk hjælpe dig sikkert igennem din sag. Vi kan ligeledes stå for at udføre arbejdsbeskivelse eller udbudsmateriale for de håndværkere som skal udbedre skaden hos dig.

Vi udfører også tilsyn med at skaderne udbedres korrekt, således at du får en tilfredsstillende skade- og sagsbehandling. Ejerskifthjælpen.dk kan ligeledes hjælpe dig, når forsikringsselskabet stiller sig på bagben.

 

Vi har blandt andet hjulpet Mads med at få sikret mere end DKK 1,2 mio. i erstatning for en rådskade.

I nogle tilfælde er vores ydelser betalt af forsikringsselskabet, men det kan også være forsikringstager selv, som hyrer os til at føre tilsyn. Ofte bliver du, som forsikringstager, tilbudt en nødtørftig skadesudbedring, som ikke står mål med skadens omfang eller komplikationer. Her kan CALCON hjælpe med at skadesudbedringen udføres korrekt samt føre kontroltilsyn med dette.

Derfor skal du vælge Calcon

 
Vi har mere end 20 års erfaring med bygge- og køberrådgivning, byggetilsyn og tilstandsrapporter. Vores mission er at sikre korrekt udført byggearbejde og at gøre arbejdet gennemsigtigt for vores kunder. Byggesjusk og forkert udførte rapporter kan resultere i økonomiske skader der kan være svære at overkomme. Med Calcon på din side er du sikker på, at dit byggeri altid lever op til gældende standarder og at du ikke møder ubehagelige overraskelser i forbindelse med dit byggeri eller huskøb.

Kontakt os

CALCON 

Consulting ApS
Højdevej 6, 2750 Ballerup
CVR: 28663412

Kontakt

Telefon: 40 73 86 19
Mail: kontakt@calcon.dk

Skal du flytte?
Ejerskiftehjælpen, en del af Calcon, tilbyder som de første i Danmark uvildig og kompetent rådgivning til
private boligejere i ejerskiftesager.