Byggetilsyn

Undgå fejl og mangler i dit byggeri med CALCON.

Desværre ser vi tit at der opstår fejl i helt nyt byggeri. Det kan være alt fra projekteringsfejl, målefejl, sjusk og fejl på tværs af faggrænser. Ofte er beskrivelserne mangelfulde f.eks. når håndværksvirksomheder også påtager sig rådgivningsopgaven for at spare kunden for penge og dermed kunne tilbyde en billigere pris. Det kan dog være både en økonomisk og tidsmæssige belastning, for dig der skal bygge.

I de fleste tilfælde kan de værste fejl tages i opløbet; under projekteringen eller under udførelsesfasen når der føres tilsyn med byggeopgaven. Når du bygger, skal du ikke kun vurdere prisen her og nu, men også de risici der medfølger. Sparer du rådgiverydelsen, kan du hurtigt ende med en stor regning i sidste ende, for udbedrelse af fejl og mangler.

Det kan være komplekst selv at agere bygherre og vi ser ofte at det kører af sporet. Hos CALCON kan vi, foruden at føre byggetilsyn også udføre projektgranskning, dvs. gennemgå alt materiale og beskrivelser, så eventuelle fejl i planlægningen undgåes, inden det sendes ud til byggeriets parter.

Byggetilsyn kan tilbydes både i forbindelse med privatbyggeri og byggeri til erhverv.

Kontakt os her

Hent vores prisliste på byggetilsyn

CALCON 

Consulting ApS
Højdevej 6, 2750 Ballerup
CVR: 28663412

Kontakt

Telefon: 40 73 86 19
Mail: kontakt@calcon.dk

Skal du flytte?
Ejerskiftehjælpen, en del af Calcon, tilbyder som de første i Danmark uvildig og kompetent rådgivning til
private boligejere i ejerskiftesager.