Projektering

Projektering er for dig, der vil kende dine udgifter, overholde dit budget og din tidsplan. Når du skal i gang med nybyggeri, tilbygning eller en gennemgribende renovering, kan det være en god løsning af få en rådgiver med på sidelinjen. Projektering er din sikkerhed for, at du når i mål og overholder budgettet.

CALCON kan hjælpe med både idéoplæg, skitsering, forprojekt, myndighedstegninger, håndværkertegninger og beskrivelser, så du er sikker på at nå i mål.

Vi sørger for at kommunen får de tegninger, beskrivelser og beregninger som skal bruge i forbindelse med indhentning af byggetilladelsen. Vi arbejder desuden altid med løsninger, som er så energirigtige som muligt.

Hos CALCON kan vi kan, blandt meget andet, hjælpe med:

 

  • Opførsel af nyt stort byggeri
  • Alle former for større konstruktionsarbejder
  • Omfattende og komplicerede installationsarbejder
  • Kloakering og kloakrenovering
  • Større renoveringsopgaver
  • Miljø- og energirenoveringer

Derfor skal du vælge Calcon

 
Vi har mere end 20 års erfaring med bygge- og køberrådgivning, byggetilsyn og tilstandsrapporter. Vores mission er at sikre korrekt udført byggearbejde og at gøre arbejdet gennemsigtigt for vores kunder. Byggesjusk og forkert udførte rapporter kan resultere i økonomiske skader der kan være svære at overkomme. Med Calcon på din side er du sikker på, at dit byggeri altid lever op til gældende standarder og at du ikke møder ubehagelige overraskelser i forbindelse med dit byggeri eller huskøb.

Kontakt os

CALCON 

Consulting ApS
Højdevej 6, 2750 Ballerup
CVR: 28663412

Kontakt

Telefon: 40 73 86 19
Mail: kontakt@calcon.dk

Skal du flytte?
Ejerskiftehjælpen, en del af Calcon, tilbyder som de første i Danmark uvildig og kompetent rådgivning til
private boligejere i ejerskiftesager.