Fugt- og skimmelskader

I rigtig mange huse kan man støde på fugt- og skimmelskader. Oftest opdager man det, når skaden er sket. Det er også her CALCON kan hjælpe dig.

Vi ser typisk fugt- og skimmelskader i ældre huse, hvor konstruktionerne ikke er vedudførte eller fra årgange hvor der var andre standarder. Det er typisk huse med mange kuldebroer, manglende fugtsikring samt skader efter ombygning hvor konstruktionerne er blevet ændret væsentligt.

Skimmelsvamp er ikke at spøge med, som du måske allerede ved, kan skimmelsvamp medføre kronisk sygdom. Opdager du skimmelsvamp i din bolig, skal du derfor omgående søge professionel hjælp.

Hos CALCON har vi mere end 10-års erfaring med fugt- og skimmelskader, både på den byggetekniske- og den forsikringsmæssige side. Vi hjælper med at tackle de problemer, som skimmelsvamp kan medføre. Hvad end du har behov for hjælp til forsikringssagen eller til udbedrelse af skaderne er CALCON det sikre valg.

CALCON kan desuden også hjælpe dig inden skaden sker, ved at gennemgå dine bygninger og identificere potentielle kilder til skimmelskader.

Har du brug for hjælp?

 
Udfyld formularen til højre, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

CALCON 

Consulting ApS
Højdevej 6, 2750 Ballerup
CVR: 28663412

Kontakt

Telefon: 40 73 86 19
Mail: kontakt@calcon.dk

Skal du flytte?
Ejerskiftehjælpen, en del af Calcon, tilbyder som de første i Danmark uvildig og kompetent rådgivning til
private boligejere i ejerskiftesager.